Cesta k plnému probuzení

Velmi silně cítím potřebu změny v našem vědomí.

PROBUZENÍ.

Vyjít z oddělenosti k jednotě.  Cítím to jako celek pro lidstvo, které tímto pomůže celé planetě. Z temnoty do světla, z utrpení do blaženosti, od bolesti k radosti. Štastní lidé tvoří šťastný svět. Probuzení lidé tvoří probuzený svět.

Umět  vnímat život takový jaký je, rozumět sám sobě, najít svou vlastní podstatu a naplnit duši. Vidět ve všem vždy to krásné, co nám život přináší, i když to někdy může vypadat jako katastrofa, ale možná právě ona je tu  proto, abychom se probudili a začali vnímat a vidět pravdu. Život, který žijeme není ovlivněn vnějšími okolnostmi, jak se nám často zdá, ale je to pouhá projekce naší vlastní mysli.

Spiritualita a duchovní cesta

Je pouze na nás, zda zůstaneme v nevědomosti, která nás připravuje o radost a vede ke zbytečnému utrpení a  strachu.  Zda zůstaneme v mlze, které Toltékové říkají mitote.  Setrváváme mnohdy v programech a traumatech, které nám nedovoluji dosáhnout toho, co chceme a po čem toužíme.

A nebo se PROBUDÍME a rozšíříme hranice svého vědomí a  otevřeme bránu své nekonečné síle a možnostem. Zda-li uvidíme světlo, které tvoří změnu v našem podvědomí.

Ochutnáme dar spirituality, duchovní cesty a najdeme klid, mír, přijetí a poznání…

Probuzený člověk je v jednotě se vším. Vnímá sám sebe a své potřeby. Bere život jako mysterium, kde každá část má smysl a svoji důležitost pro jeho rozvoj. Je štastný, žije v radosti, víře, pokoře a vděčnosti, ve své přirozenosti a síle. Tyhle aspekty se vytratily z našich životů.

Cítím, že je třeba se spojit s vědomím, učit se klidu, naslouchat sobě, propojit se se svým vnitřním hlasem, tam najdeme vše, co hledáme.

Pokud chceš mít rovnováhu ve svém životě, nejprve ji musíš mít sám v sobě. Pokud chceme cokoli změnit, musíme začít u sebe.

S láskou, pokorou a vděčností

Martina

Chcete-li být se mnou v kontaktu, vyplňte zde svůj email